De producten van Zeldenrijk Snacks komen terecht bij snackbars en slagers die bijna allemaal op een half uur rijden van Utrecht gevestigd zijn. Daarnaast levert het bedrijf ook voor andere merken en onder private labels voor groothandels. Het bedrijf streeft naar een klantenkring die heel Nederland dekt.
In de loop der jaren is het assortiment flink uitgebreid. Naast de gewone rundvlees kroket van 15% of 20% vlees, zijn er ook kroketten met kaas, garnalen, goulash, sate, spinazie en kipkerrie. Ook worden er voor klanten speciale kroketten vervaardigd. Zo zijn er ook struisvogelkroketten en wildkroketten met hertenvlees gemaakt. Naast kroketten en ragout in bulk levert Zeldenrijk Snacks ook bitterballen, minikroketjes en ragoutworstjes.
Kwaliteit en hygiene hebben bij het bedrijf de hoogste prioriteit. Het bedrijfspand is helemaal ingericht volgens de HACCP-normen. Alle medewerkers hebben een SVO-cursus gevolgd en weten alles van bacterien en de gevaren van kruisbesmetting. Zeldenrijk Snacks telt inmiddels vijf werknemers, waaronder Zeldenrijks zoon.